Wat is reiki?

Reiki…een manier om contact te maken met je eigen kracht, te vertrouwen op de kennis die al in je leeft en je voort te laten stuwen op je eigen stroom. Ben je op zoek naar rust, ontspanning, wat minder in je hoofd leven of heb je klachten op fysiek, mentaal of emotioneel gebied? Reiki helpt je eigen helingsproces op gang. Reiki vraagt niet meer van je dan wat jij, juist jij, op dit moment aankan.
Positieve effecten van Reiki:
– een boost voor je immuunsysteem, sneller herstel bij bijvoorbeeld een hardnekkige griep of verkoudheid.
– het stressniveau van je lichaam wordt verlaagt; je bent minder vatbaar voor ontstekingen en chronische kwalen.
– blokkades worden opgeheven, je levensenergie kan weer vrijelijk stromen.
– vergroot zelfbewustzijn, je durft voor jezelf op te komen en bent aardiger voor jezelf.
– betere nachtrust, dus sneller herstel en beter functioneren overdag.
– sneller herstel van een burn-out en door betere energiebalans en inzicht wordt herhaling voorkomen.

Reiki is absoluut niet zweverig, maar juist een heel praktische manier om je lichaam, geest en ziel te helpen weer in balans te komen. Reiki is ontstaan in Japan en betekent letterlijk universele energie. Door de voedende energie kan je jezelf weer opladen, grenzen van ruimte en tijd vallen even weg en er ontstaat een oase van rust. De behandelaar haalt deze energie uit de kosmos en gebruikt zijn handen en lichaam om de energie door te geven. Blokkades in energiebanen worden opgeheven en extra energie wordt precies daar gestuurd waar deze nodig is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar reiki of wil je zelf een reiki cursus volgen? ZoMa Opleidingen geeft reiki cursussen in kleine groepen van ongeveer 8 personen, op die manier is er individuele aandacht en voldoende gelegenheid voor vragen. Ga direct naar de website van ZoMa Opleidingen voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *