Gecertificeerde psycholoog op afstand kan je hulp bieden

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een psycholoog of therapie. Dit komt omdat wij als Nederlanders een haastig leven leiden. Er zijn natuurlijk nog meer oorzaken. Onze maatschappij is heel erg gebaseerd op tijd, deadlines en geld. Dit zorgt wel voor de nodige stress bij veel mensen. En dit zorgt er ook voor dat er steeds meer mensen zijn die behoefte hebben om te praten over de problemen waar ze tegenaan lopen. Het is ook mogelijk om dit op afstand te doen door een psycholoog op afstand in te huren.

Praten over je problemen met een vertrouwenspersoon

Praten over je problemen is goed. Maar natuurlijk wil je wel praten met iemand die je kan vertrouwen. Daarom kiezen voor een gecertificeerde psycholoog waarmee je in je eigen taal kan communiceren, zodat je je goed kan uitdrukken als je over je gevoelens praat. Als je kiest voor online therapie dan heb je als voordeel dat dit kan plaatsvinden wanneer en waar jij wilt. Je hoeft niet te reizen om na de therapie toe te gaan en je kan het volledig in je eigen comfortzone doen.

Speciaal voor Nederlanders in het buitenland

Nederlanders die in het buitenland werken en/of wonen kunnen tegen problemen aanlopen. Soms heb je niet voldoende mensen in de omgeving waar je mee kan praten over dingen die wel besproken moeten worden. Omdat je moet praten over je problemen, Een uitlaatklep wordt dit ook wel genoemd. In het buitenland kan dit nogal eens een uitdaging zijn. Vandaar dat een psycholoog op afstand voor Nederlanders in het buitenland, en vooral expats, uitkomst kan bieden. Zoals genoemd kan je gewoon online contact houden met je psycholoog op afstand. Dit kan door middel van e-mail maar ook via Skype of andere online mogelijkheden bijvoorbeeld. Je kan ook chatten met een psycholoog. Geef gewoon aan wat je het liefste hebt.

Ook voor relatietherapie

Een van de meest voorkomende vormen van online therapie is relatietherapie. Dit komt omdat mensen in relaties nogal eens tegen problemen kunnen aanlopen, maar wel van elkaar houden en dit gezamenlijk willen oplossen. Ook voor Nederlanders in het buitenland kan dit lastig zijn. Omdat je bijvoorbeeld een lange tijd niet samen met je partner bent. Heb je ook de behoefte om te praten over je relatie of over eventuele problemen binnen je relatie? Neem gerust contact op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *