Een mooiere huid door het water wat je gebruikt

Veel mensen vinden het belangrijk om er op hun best uit te zien. Een mooie en gezonde huid is dan dus ook erg belangrijk. Je kunt dure crèmes en gezichtsreinigingsproducten aanschaffen om de conditie van de huid te verbeteren, maar je kunt ook eenvoudig beginnen bij het verbeteren van de kwaliteit van het water waarmee je de huid wast. Je huid kan namelijk geïrriteerd raken wanneer je deze wast met water waar veel kalk in zit. Wanneer je verder leest ontdek je hoe dit precies zit.

Geïrriteerde huid

De samenstelling van het leidingwater waarmee je jezelf wast, verschilt heel erg van streek tot streek. In Zuid-Europese landen is de concentratie kalk in het water heel erg hoog. Dat veroorzaakt niet alleen kalkaanslag in de badkamer, wat er niet zo fris uitzien, maar ook is het niet goed voor de conditite van je huid. De kalkdeeltjes die in het water zitten, kunnen de huid irriteren. Zeker voor mensen die een gevoelige huid hebben of mensen die last hebben van eczeem en psoriasis kan een te hoog kalkgehalte in het water de huid gaan irriteren. Niet alleen tijdens het douchen kom je in contact met kalk, maar de kalkdeeltjes hechten zich ook aan de net gewassen kleding en zo kan jouw huid gaan jeuken gedurende de dag. Met Nanofix kun je het water zacht maken. Zacht water is water waar de kalk uit gehaald wordt, wat veel voordelen met zich mee brengt.

Minder beautyproducten nodig

Je weet waarschijnlijk wel dat teveel zeep gebruiken niet goed is voor je huid. In dat opzicht biedt een waterontharder nog een extra voordeel. Door zacht water gaat zeep en shampoo sneller schuimen, waardoor je er automatisch minder van gebruikt. Dit is goed voor je huid en je bespaart op beautyproducten.

Mooie haren

Regelmatig je haren wassen met hard water zorgt ervoor dat je haar droger wordt en lastiger te kammen is. Daarom is het ook voor jou haar beter om zacht kalkvrij water te gebruiken. Na het wassen is je haar soepeler, glanst het meer en is het schoner. Het gebruik van conditioner wordt gewoon bijna overbodige luxe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *