Een moeder en kind beeldje bestellen

De zwangerschap is een bijzondere tijd, die je kunt vastleggen met een moeder en kind beeldje. Het is leuk om hiermee aan de slag te gaan. Daarvoor klop je bij de echte specialist aan. Die helpt je in een aantal stappen aan een mooi beeldje waar je voor altijd plezier van zult hebben. Het eerste wat je doet, is zoeken naar de juiste specialist om direct een afspraak in te plannen. Er zijn specialisten die een atelier hebben waar je kunt langskomen, maar anderen komen juist naar jou toe. Dat is natuurlijk helemaal ideaal. Afspraak met de specialist Om een mooi moeder en kind beeldje te maken, is het maken van een scanafspraak de belangrijke eerste stap. Je kunt je dan helemaal laten scannen. Dit kan je naakt doen als je dat wilt, maar het is ook gewoon mogelijk om dit in de onderkleding te doen. Zorg wel dat je bijvoorbeeld een badjas bij je hebt voor de periode tussen de scans in. Het is natuurlijk enerzijds best spannend om een scan te laten maken. Daarom nemen we eerst alles rustig met je door.

 

Wanneer alles goed duidelijk is, is het tijd om de scans te maken. Dit wordt gedaan met een handscanner om heel precies te werk te kunnen gaan. De scanner kan tot 16 frames per seconde aan. Zo worden er ongeveer 2000 foto’s van je gemaakt. Die worden samengevoegd om zo tot een digitaal 3D model van jouw lichaam te komen. Daarom zijn er juist ook zoveel foto’s nodig. Dit lijkt misschien een ingrijpende klus. In werkelijkheid is het zodat dit al in twee minuten helemaal verzorgd kan zijn.

 

Wanneer de scans gemaakt zijn, ga je die ook direct nog even met de medewerker bekijken. Het is leuk om te zien hoe het 3D model eruit komt te zien. Bovendien is dit ook het moment om oneffenheden eruit te filteren. Zo krijg je een mooi 3D model waarmee je aan de slag kunt gaan. Zelf kan je ook aangeven wat je ervan vindt. Zo kunnen we zorgen dat je een mooi moeder en kind beeldje krijgt wanneer de scan wordt uitgewerkt. Mogelijkheden van nabewerking Het is ook mogelijk om even te bekijken wat er eerder allemaal gemaakt is. Zo kan je mooie materialen en formaten uitzoeken die je zelf wilt gebruiken voor jouw moeder en kind beeldje. Ook in de studio kan je uitgewerkte voorbeelden zien. Dit kan je ook helpen in je keuze. Daarnaast zijn er verschillende manieren van nabewerken aan de hand van het materiaal mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *