Een glazen dildo: wat is het precies?

Glazen dildo: kunst of seksspeeltje?

Nog nooit van een dildo gemaakt van glas gehoord? klinkt dit een beetje raar. Waarom zouden we een glazen dildo willen kopen? Hieronder vindt u veel goede redenen.

Een uniek ontwerp

Doordat een dildo van glas handgemaakt en geblazen zijn, ziet elke dildo er anders uit. Ze hebben ook producten in verschillende soorten en maten. Je krijgt niet alleen een dildo, maar het is een echt verzamelobject en je kunt je verzameling blijven uitbreiden. Een mooi pluspunt is dat dildo’s meestal niet van echt te onderscheiden zijn. Daarom kun je hem veilig in een nachtkastje, vensterbank of vitrine plaatsen zonder dat iemand op de ware betekenis let. Spannend toch?!

Koud en warm hebben een nieuwe betekenis!

glazen dildo’s zijn erg temperatuurgevoelig. Zet hem onder de koudwaterkraan en je voelt direct dat je dildo koud wordt. De warmte is natuurlijk hetzelfde. Daarom kun je met deze gevoelens spelen en je seksleven spannender maken. Denk aan blinddoeken, handboeien en afwisselend warm en koud.

Dildo’s van glas bevatten minder allergenen!

U kunt niet allergisch zijn voor glas, waardoor iedereen deze dildo’s kan gebruiken. Je kunt het speeltje gebruiken met glijmiddel op water- en siliconenbasis en het is heel gemakkelijk schoon te maken. Stop hem gewoon in de vaatwasser of was hem met de hand. Simpel toch?

Een dildo is geschikt voor zowel beginners als experts en professionals

Gebruik je een dildo als extra speeltje om het seksleven van je partner spannend te houden, of ben je een beginner of heb je nog nooit een dildo gehad: durf je een dildo voor je klaar te maken? Probeer het eens uit! U kunt snel en simpel een glazen dildo kopen.

Extra informatie over de dildo

Sensueel glas is een veilig te gebruiken dildo. Wilt u toch een dildo van glas kopen bij een sexshop? Dan volg je deze stappen! Kies het model dat het beste bij u past en ontdek met plezier nieuwe dimensies. Naast reguliere erotische massages kun je ook je lichaamstemperatuur veranderen. Je kunt een koude of warme glazen dildo gebruiken, als je een koude dildo van glas gebruikt, zal je vagina krimpen en een zeer sterk gevoel geven, waardoor je gaat beven. Je kunt hem afkoelen door de dildo in koud water, koelkast of vriezer te leggen.

De warme dildo zorgt ervoor dat mensen zich prettig voelen en, door de verwijding van bloedvaten, de doorbloeding in de vagina of anus stimuleren en verbeteren. Dit geeft een prettig en spannend gevoel. Je verwarmt hem gemakkelijk met warm water of door de glazen dildo in de magnetron te verwarmen. Het glas blijft lang koud of warm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *