Sparkle 4 All

Bij Sparkle 4 All nemen wij écht de tijd voor jou en willen we eerst precies weten wat jouw huid, lichaam en geest nodig heeft om je weer helemaal te laten ontspannen, opladen en stralen. Specialistische huidverbetering met bewezen resultaten, eerlijke adviezen en dus geen loze beloftes.

Een huidanalyse met geavanceerde apparatuur, een grondige intake en verse producten op maat mengen dragen daartoe bij. De krachtige werkzame bestanddelen van planten worden tevens aroma therapeutisch toegepast. Biologische producten van Weleda, het luxe merk Neal’s Yard Remedies en het make-up merk ZAO bevestigen dat effectieve en gezonde cosmetica ook betaalbaar kan zijn. Daarnaast kan micro-dermabrasie en bindweefselmassage worden ingezet. De Acne behandelingen en camouflage zijn geregistreerd voor vergoeding via de zorgverzekeraars.

Het harsen met sugar wax wordt met biologische suikerhars uitgevoerd, deze is niet alleen zachter voor onze huid, maar ook voor het milieu.

De stevige en energetische ‘Sparkling Massage’ van gezicht, schouders en bovenrug maakt alles los en laat wegstromen wat er niet hoort. Maar ook de dieptemassages en hot-stone massages voor het hele lichaam, laten je weer vol stromen met energie.

En last-but-not-least: De make-up en styling adviezen op topniveau zijn nu ook voor iedereen mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *