Over Mij

Hallo! Mijn naam is Walter Sterk en ik ben gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met jezelf vinden en tot rust komen. Ik ben 31 jaar en verdien mijn geld met het coachen van mensen die even volledig vastlopen in hun leven. Welkom op mijn site!

Te druk, te veel, te snel. Ik coach mensen die aan yoga, reiki of mindfulness doen en begeleidt ze hier ook in. Voordat ik aan het coachen begon leefde ik een heel ‘normaal’ leven! Ik had een kantoorbaan en was altijd druk. Ik verdiende goed maar ik was niet echt gelukkig.  Ik wilde niks te maken hebben met al die ”zweverige” dingen. Nu heb ik geleerd dat het verre van zweverig is en dat het je helpt om volledig in het nu te leven. En dat is veel meer waard! Vanaf de dag dat ik met dit alles in aanraking ben gekomen, leef ik echt in het nu. Ik waardeer alles om me heen en ben elke dag dankbaar dat ik hier mag zijn.

Ik heb me jaren lang verdiept in yoga, mindfulness en reiki voordat ik mensen ben gaan coachen. Ik zou nu niks anders meer willen doen! Het geeft zoveel voldoening om een persoon écht te zien. Zonder stress en alleen zijn of haar pure zelf.

Op mijn site kan je van alles vinden over alle dingen waar ik mee werk. Ik zal om de zoveel tijd een blog plaatsen over alles wat met mijn werk te maken heeft om jullie op de hoogte te houden!