Mindfulness

Veel mensen hebben wel eens gehoord van de term mindfulness maar wat is het nou eigenlijk? Wat houdt het in en wat doet het.

Mindfulness staat voor ”leven me volle aandacht” en kan je omschrijven als een ontspanningsoefening of als een vorm van meditatie. Het is de bedoeling dat je van deze soort ‘meditatie’ meer bewust leert te leven en dat je anders omgaat met bepaalde emoties. Dan doel ik vooral op stress. Als je op deze manier je stress kan laten varen zal je merken dat de kleine dingen in het leven bewuster bij je binnenkomen en je het leven meer gaan waarderen. Veel mensen genieten niet van het leven, terwijl elk klein ding zo mooi is of kan zijn! Het is bijzonder dat je hier bent en je moet je beseffen dat het zo ook weer afgelopen kan zijn. Mindfulness helpt je hierbij!

Mindfulness helpt je ook bij het leven in het nu en niet maar constant aan morgen of volgende week te denken, wat heel veel mensen wel doen.
De gevolgen van mindfulness zijn ook erg positief. Zo zal je dus minder stress ervaren en je gelukkiger voelen omdat je niet continu denkt aan wat je nog moet doen allemaal. HIerdoor zal het je tijd besparen en je productiever maken omdat je meer gefocust bent.

Iedereen kan dit aanleren! Het klinkt allemaal een beetje zweverig maar het werkt echt! Sinds dat ik hiermee ben begonnen voel ik veel minder stress in mijn lichaam en gaat alles om mij heen hoe het hoort! Zo is op privé gebied ook veel veranderd voor mij. Ik raad het iedereen aan om op z’n minst te proberen.

Kinderopvang Roden
Oh My Mood
Stembevrijding

Digitale piano kopen
https://jolandaklaveringa.com/
Afscheidsmusical
mirjamlugthart
Meditatiecursus Zwolle
VP-Advies
Mettamind Mindfulnesstrainingen
zenschool
Sweet Harmony
hardlopen voor een gezonde geest
outdoor leven
Mandala tekenen – Helend tekenen – Creatieve bewustwording
Hypnose helpt
Natuurlijk Gezond | Mindfulness
Energetisch Therapeut Den Haag
Bezinningsweekend Schiermonnikoog