OOGLIDCORRECTIE

Voorgoed af van hangende oogleden

Afbeelding: https://www.pexels.com/photo/close-up-photography-of-person-s-eye-74472/

Een kwaal waar vrijwel iedereen vroeger of later mee te maken krijgt zijn hangende oogleden. Dit wordt veroorzaakt omdat de huid slapper wordt naarmate je ouder wordt en met name dit bij de ogen tot veel overtollige huid leidt.

Dit heeft weer als gevolg dat de oogleden gaan hangen wat een vervelend gevoel met zich meebrengt. Niet alleen zijn hangende oogleden vrij storend, ook zie je er een stuk minder fit en actief uit.

Er is nu wel een simpele methode om van je hangende oogleden af te komen.

Storend in het dagelijks leven

Door het overtollige vel dat ontstaat worden je oogleden zwaarder. Nu is dit voor de onderoogleden nog geen heel sterk probleem, echter wel voor de bovenoogleden. Deze gaan namelijk voor je ogen hangen. Hierdoor wordt het zelfs moeilijker om je ogen open te houden na enige tijd.

Dit kan problemen geven bij het lezen van een boek, maar ook bij televisie kijken of zelfs een gesprek met iemand anders. Daarnaast ervaren sommige mensen ook hoofdpijn ten gevolge van hangende oogleden. Doordat je gedurende de hele dag extra je best moet doen om je ogen geopend te houden zorgt dit voor extra druk op je hoofd.

Minder actieve uitstraling

Naast dat je van zware oogleden fysieke pijn kunt ervaren kun je ook gewoon je frisse look terug willen. Dit kan zeer snel gerealiseerd worden met een kleine ingreep waarbij de overtollige huid verwijderd wordt door een arts.

Snel van hangende oogleden af met een ooglidcorrectie

Deze ingreep staat bekend als een ooglidcorrectie en kun je op diverse locaties laten verrichten. Van alle cosmetische behandelingen die mensen laten uitvoeren is de ooglidcorrectie dan ook één van de meest voorkomende.

Niet alleen zorg je er met een ooglidcorrectie voor dat je er weer frisser en jonger uitziet, je helpt er ook bij om je hoofdpijn te verminderen. Het is dan ook zeker niet ongebruikelijk meer om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren bij een specialist.

Let hierbij goed op de beoordelingen van de specialist in kwestie, gezien er steeds meer kliniek bijkomen in Nederland. Een goede plek om de credibility van een arts te checken is op kliniekervaringen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *