Verantwoord kraamcadeau kopen?

Verantwoord kraamcadeau kopen?

Er is een kleintje geboren in jouw omgeving, wellicht een nichtje of neefje of is je beste vriendin bevallen. In ieder geval, je bent op zoek naar een mooi en bijzonder kraamcadeau. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om van die lieve kleine kleertjes te kopen en dat is ook heel verleidelijk. Maar vaak is het niet het meest praktische kraamcadeau, de ouders hebben de baby meestal zelf al volledig voorzien van een complete garderobe en baby’s zijn heel snel uit de kleding gegroeid, waardoor het leuker is om iets te kopen wat iets langer meegaat.

 

Koop een mooi serviesje

De eerste paar maanden geniet dat kleintje natuurlijk nog borstvoeding of een heerlijk flesje. Maar na een aantal maanden krijgt de baby de eerste fruithapjes aangeboden. En daar komt jouw unieke kraamcadeau bij kijken. Geef de baby zijn of haar eerste servies. Je kunt dan kiezen voor een normaal melamine servies, maar kijk ook naar het mooie bamboe servies van Liewood. Bamboe is een natuurlijk materiaal wat eigenlijk niet uitgeput kan raken, het groeit razendsnel. De bamboe vezels worden vermengd met een aantal andere grondstoffen en dit geeft een sterk materiaal wat er prachtig uitziet.

Het is mooi te verven in ingetogen kleuren en daar heeft Liewood dan ook goed gebruik van gemaakt. Een mooi setje met kom, bekertje, bakje en lepeltje heb je al voor 24.95. Het snoezige kattensnoetje krijg je er dan bij cadeau.

 

Maar zo zijn er nog veel meer cadeaus te verzinnen die een stuk praktischer zijn dan een setje kleding. Een leuk accessoire voor in de kinderkamer of een leuk prentenboek. Maar wat dacht je van een avondje oppas met bioscoop kaartjes of een diner voor de kersverse ouders. In het begin willen ze daar vast nog niet aan denken, maar na een poosje is het best fijn om er even samen tussenuit te knijpen.

 

Koop je toch liever een mooi cadeautje, kijk dan ook eens bij deze shop voor alle bijzondere kraamcadeaus, je kunt het kant en klaar ingepakt laten opsturen met een leuk geschreven kaartje erbij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *