Badhanddoeken

Zachte badhanddoeken en badlakens voor een welness gevoel
Als je even de tijd neemt om te ontspannen en te relaxen kom je tot rust en krijg je energie om weer sterk de dag in te stappen. Een fijne manier voor ontspanning is het nemen van een lekker warm bad. Natuurlijk kun je hiervoor naar een spa ofwelness gaan, maar ook thuis kun je het heerlijk naar je zin maken. Mits je een bad hebt natuurlijk.

Badhanddoeken van zachte stof
Waar je ook van een weldadig bad geniet, zacht badtextiel van goede kwaliteit maakt het afdrogen ook een lekker moment. De handdoeken en badlakens van Today voldoen aan deze comforteisen. De kenmerken van deze fijne zachte badhanddoeken op een rijtje:

  • Gemaakt van 100% katoen
  • Sterk absorptievermogen
  • De dikte is 500 gram per m2
  • Verkrijgbaar in 20 mooie effen kleuren
  • Mooie en zeer zachte afwerking
  • Gemaakt met het Confidence in Textile Keurmerk (hoge kwaliteitseisen t.a.v. mens en milieu)

Een schurende, kleine, harde handdoek is simpelweg niet fijn na het bad. Kies daarom voor deze lekker zachte handdoeken en badlakens van Today. De baddoeken zijn verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Handdoek maten
De handdoeken van Today zijn verkrijgbaar in 4 maten. Hieronder staan ze in volgorde van grootte:

  • Badlakens van 90 x 150 cm
  • Badhanddoeken van 50 x 90 cm en 70 x 130 cm
  • Gastendoekjes van 30 x 50 cm

Naast de zachte baddoeken zijn er van Today ook washandjes en badmatten te koop van dezelfde zachte stof en met dezelfde mooie effen kleuren. Op deze manier kunt u dus fijn combineren en uw eigen badkamer eenvoudig een nieuwe look geven.

Handdoeken en badlakens kopen
U kunt de badhanddoeken en badlakens van Today online kopen tegen aantrekkelijke prijzen bij VanKaarstotServet. In deze handige webshop is het hele assortiment verkrijgbaar en geniet u van de beste service. Bovendien kunt u er allerlei leuke sfeerartikelen kopen die de gezelligheid in en om het huis zullen verhogen. Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *